4 basis fototips

1.   Ta aldri bilder av andre med sollys rettet mot dem, det fører til at personen begynner å myse for sola og bildene blir ikke vellykket! De fører også til at sola kan reflektere inn på kameraet, å skape veldig lyse bilder, så det motivet du tar bilde av blir litt i skyggen av sollyset.

 

2.     Det er veldig viktig å vaske linsen og kamerahuset god, støvete, skittent eller fett linse og kamera hus kan føre til dårligere bilder. Ligger det mye       støv på    linsa/ kamerahuset kan bildene du tar bli fulle av grå eller svarte prikker. Man kan vaske linsen eller kamera huset med en brille fille/ klut osv.Er du redd  for å vaske inne i kamerahuset selv, vet jeg at det er mange fotobutikker som kan gjøre den jobben for deg. 

 

3.  Gode hjelpe midler er alltid bra å ha,  også når det gjelder foto. Bare et fotostativ eller et objekt som passer ekstra godt til den type bilder du skal ta hjelper masse til for at bildene skal bli gode. Kjøp eller last ned et bra fotoprogram og bildene blir fort supre!

4.  Vær kreativ, bytt vinkel, bruk omgivelsene rundt deg og bruk blitsen riktig. Bare vær litt ekstra kreativ, å bildene vill blir supre, prøv å få litt mere liv i bildene du tar. Både av mennesker, dyr eller trær. Få naturen eller omgivelsene rundt deg til å se levnedes ut.

 

Skal prøve å komme med litt enkle fototips i blant, like enkle som disse og litt vanskeligere.  Tipsene er noe jeg selv pleier å tenke på og jeg har skrevet dette helt selv. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre, så svarer jeg eller Kristine deg så  godt vi kan!

 Bilder fra weheartit og privat

 

Amanda

Skriv en ny kommentarDesignet er laget av: http://dinalarzen.blogg.no/


Hei! Vi er to jenter på 15 år som er veldig interessert i foto. På denne bloggen vil du finne bilder, anbefalinger, mote, hverdag, innkjøp osv. Mer...

+ Legg oss til som venn

+ Kontakt ossSøk
hits