WANTS TO MY ROOM


Hva syns du? Noe du likte?

 

AMANDA 

Dagens I Want

Her er dagens i want! Jeg bare elsker skoene jeg hat tatt med denne gangen!

 

 Nummer 1 // Direkte link til siden finner du her! 

Nummer 2//  Direkte link til siden finner du her!

Nummer 3// Direkte link til siden finner du her!

Hva syns du om dagens  I Want?  Ville du hatt noe av det?

 
Dagens I Want

Hei dere, tenkte jeg skulle ta en liten dagens I want. Har vært litt rundt på ulike nettsider og sett på litt kjoler. Og noen av dem falt jeg bare "pladask" for.Nr 1 finner du HER.

Nr 2 finner du HER.

Nr 3 finner du HER.

 

Hva syns du om kjolene? hvilken syns du var finest? 

Dagens want 080112

Har sett folk har disse neglelakkene overalt for tiden. Og de er bare så fine! Deborah lippmann har mange forskjellige farger så klart, men forelsket meg mest i de med glitter :-) Kanskje mest "Boom boom pow" (gull). Neglelakkene kan kjøpes HER.

Hvem farger liker du best? Ønsker du deg også en neglelakk fra deborah lippmann?

Dagens want 301211

                   

Har sett på en ny bag i det siste; og denne er perfekt! Mulberry har mange utrolig fine, men jeg falt for denne. Skulle bare ønske prisen var litt lavere.. Men hvis jeg får 10 000,- så kjøper jeg den :-) Se den på nett HER.

Jeg og Amanda tenkte vi skulle starte med "dagens I want" her på bloggen. Flere og flere bloggere har startet med det; og vi tenkte at det kunne vi også. 
Idag har jeg bare slappet av faktisk. Er helt utslitt etter kino og bytting av julegaver igår. Jeg sov heller nesten ingenting i natt; fordi jeg sov hos Helle med Maria. Det var superkos, men har ingen bilder dessverre.
Håper alle har en fin kveld videre ♥

Har du eller ønsker du deg en veske fra Mulberry? 
Hei! Vi er to jenter på 15 år som er veldig interessert i foto. På denne bloggen vil du finne bilder, anbefalinger, mote, hverdag, innkjøp osv. Mer...

+ Legg oss til som venn

+ Kontakt ossSøk
=


hits