New in

Sony a390/18-55mm/ PicMonkey.com/ Privat

Sony a390/18-55mm/ PicMonkey.com/ Privat


På Lørdag var jeg på IKEA, og da fikk jeg endelig kjøpt meg det klesstativet derfra som jeg har øsnket meg. Kostet bare 79 kr visst jeg husker riktig, selv syns jeg ikke at det var så veldig fint uten noen klær og kleshengere på. Men ble mye finere når jeg fikk ordnet med litt klær og kleshengere. Boksene på det siste bildet kjøpte jeg også på IKEA.

MULIG klesstativ fra IKEA, 79 kr.

BOMERANG Kleshengere fra IKEA, 49 kr

KASSETT oppbevaringsbokser fra IKEA, 29 kr

 

Hva syns dere?

Amanda

 

Redigeringer

Det er noen som har lurt på hvor vi redigerer bildene våres. Jeg pleier ikke å redigere bildene mine spessielt mye, redigerer bare litt på fargene, og redigerer på litt skygger og lys kontraster. 

 Amada:
Jeg bruker Picasa3, et utrolig enkelt og greit redigerings program som er helt gratis. Du kan laste ned Picasa3 her. Jeg redigerer også bildene mine på http://www.picnik.com/, picnik er et kjempe enkelt redigerings program på nett. Det eneste negative med picnik er at noe av det på siden koster penger.  Jeg bruker også PhotoScape, men syns ikke det er veldig bra.
Jeg bruker også adobe photoshop elements 10, helt sykt bra! Anbefales, synn at det er så dyrt!

Kristine:
Jeg bruker ofte å redigere bildene mine lysere. Bruker Picasa3 (HER), Iphoto (bare til mac) og picnik (HER). Amanda her forklart litt hvordan de er, og du vet sikkert hvordan alle programmene funker. Alle 3 er veldig enkle og helt basic. Så jeg ønsker meg photoshop til jul ♥


Hvilke redigerings program bruker du? 

og  

 


 Kamera

Kristine`s kamera:

CANON EOS 550D 
Jeg kjøpte meg dette kameraet for ikke så lenge siden (ca. 1/5 år siden) etter at jeg solgte mitt gamle canon eos 450d. Er utrolig fornøyd med dette! Tar bra bilder både nært og langt unna. Men en lenger linse ønsker jeg meg, fordi nå har jeg bare standard objektivet (18-55mm). I tillegg kan det filme, noe som jeg elsker! Så kameraet er nesten alltid med meg der jeg går :-) Jeg er ingen profesjonell fotograf i det hele tatt. Men ønsker å komme inn på medier & kommunikasjon neste år får å lære mer.    

Amanda`s kamera:

SONY A 390 
Som sagt så er jeg ikke proffesjonel innen foto, men noen av bildene jeg har tatt har vært med i reklamer og 4 av bildene mine står som utstilling på et musem. Dette er grunnen til at jeg vill drive videre med foto!
Jeg har kemeraet Sony a 390, et helt greit bra kamera. Er med ledd skjerm som du kan dra ut osv, som du ser over på bildet. Jeg har den normale linsen som fulgte med ( 18-55 mm linse ). Ønsker meg lengre linse! du kan lese mer om kameraet HERHei! Vi er to jenter på 15 år som er veldig interessert i foto. På denne bloggen vil du finne bilder, anbefalinger, mote, hverdag, innkjøp osv. Mer...

+ Legg oss til som venn

+ Kontakt ossSøk
=


hits