Sun

Hva syntes du om bildene?

-kristine

Foto: magic
   Love can sometimes be magic. But magic can sometimes just be an illusion

 

 Fra arkivet - kameraet er ødelagt og jeg har ikke så mye tid til å blogge for tiden.. 

Hva syntes du om bildet?

-  kristine

quotes

 A strong woman is one who is able to smile this morning like she wasn't crying last night.

 Sometimes I wish I could go back to the days when I was six and my biggest problem was what kind of dress to put on my barbie.

 You can never make the same mistake twise, because the second time you make it, it's not a mistake, it's a choice.

 I am not waiting for a prince, I am waiting for one thinks I am his princess

 Ok, so you don't like me? Well.. I don't wake up every day to impress you.

 No one makes a lock without a key. That's why God won't give you problems without solutions.

 Vil du ha en perfekt jente? Kjøp en barbie..

 I'm sorry if you don't like me, I'm sorry if you think I suck, but most of all I'm sorry, I don't give a fuck.

My wishlistHvordan ha ett sunt og friskt hår

Ikke vask håret for ofte. Håret blir fortrere slitt, og mer fett om du vasker håret for ofte. Det holder med 2-3 dager mellom hver vask.

Bruk varmegjern minst mulig. Tror de aller fleste vet og skjønner at alle mulige varmegjern sliter forferdelig mye på håret. Det er så varmt, og gjør at tuppene blir ekstra sltte. Derfor er det viktig å ikke gjøre det for ofte. Mange, sånn som meg, er ganske avhengig av å style håret med vamegjern nesten hver dag. Men prøv å gjøre det minst mulig, og bruk alltid VARMEBESKYTTENDE, det hjelper veldig mye.

Vær forsiktig når du tørker håret med håndkle. Når du har vasket håret, er det viktig å ikke "skrubbe" det når du tørker det med håndkle. Det sliter veldig på tuppene og er noe av det værste du kan gjøre. Vet det er mange som gjør det, og gjorde det før jeg også.

Bruk balsam. Det er viktig å ikke bruke for mye balsam. Men å bruke litt er ganske viktig for å holde håret friskt og fuktig. Vannet gjør nemlig at høret tørker, og ja vet det høres dumt ut, men sånn er det. Balsamen gjør det ikke bare lettere å gre ut flokene etter dusjen, men gjør håret mykt og friskt også.

Bruk en kam i vått har. Når håret er vått, er det lurt å bruke en kam i stedet for en vanlig børste. Kammen sliter ikke ut håret sånn som børsten.

Bruk kald luft i hårføneren. Det er mange som er avhengig av hårføner pga. de dusjer på morningene, og rekker ikke å la det luft tørke. Jeg pleier alltid å dusje på kvelden, så mitt tørker naturlig når jeg sover. Men de gangene jeg trenger å føne håret setter jeg på kald "vind" på hårføneren så den varme luften ikke skal slite på håret. Hårføneren er nesten verre en å bruke ett varmegjern på håret.. Hvis du vil bruke varm luft anbefaler jeg å ta i varmebeskyttende først.

Klipp håret jevnlig. Om du sparer eller vil ha lengre hår er det ikke så lurt å dra til frisøren for ofte. Da vokser håret ut, og blir klippet rett av igjen. For at det skal vokse lengst mulig og samtidig holde seg sunt, er det lurt å klippe tuppene hver ellevte uke. Husk at når du har slitte tupper, vokser ikke håret! Om du ikke sparer kan du klippe det når du vil, bare ikke for skjeldent så tuppene blir slitte.Noen små tips det kan være lurt å tenke på om du ønsker ett sunt og friskt hår :-)

- Kristine

Endelig ferdig!

Hei :-) Jeg har desverre ikke fått blogget noe de siste dagene pga. eksamen. Men nå er det endelig over, alt som har med lekser og prøver gjøre, DIGG. 

Bildet er for ett par uker siden.
 

.... Love apples


// privat

Hva syntes du om bildet?

update ++

Hei! 
Det har vært stille fra oss en stund nå. Begge var enige om at vi skulle slutte, og hadde skrevet "hade innlegg" osv. Men plutselig savnet vi bloggen, haha. Så vi er tilbake igjen nå. Tror det blir mere hverdag-og-mote innlegg. Jeg har vært dårlig til å ta frem kameraet og knipset alt og ingenting som jeg pleide. Det er så mørkt ute og ikke noe spesielt å ta bide av egentlig..

Igår var jeg i bursdagen til Vanessa, som var kjempe koselig. Sov hos Helle i natt, så er egentlig dødstrøtt. Sovna sent som vanlig, men i tillegg måtte jeg stå opp klokka 10 pga mamma hadde bestilt time hos frisøren. Jeg har nemlig tatt to nye hull i ørene idag :-) Har ønsket meg det lenge, men aldri giddet liksom. Uansett, gjorde det idag og det var ikke vondt i det hele tatt. Er veldig fornøyd.


//  privat

Har du hull i ørene? Eller noen andre piercinger?

foto; bow


//  privat

Hva syntes du om bildet?

foto; a feeling is not just black& white


//  Privat

Hva syntes du om bildene?

foto; raindrops in the grass


//  privat

Hva syntes du om bildet?

foto; hot chocolate


//  privat

Hva syntes du om bildet? Er du glad i kakao?


PS: Husk og stille spørsmål til spørsmålsrunden vår, trykk HER!

foto; kitten


//  privat

Det er Ingrid sin katt; den er verdens søteste kattunge ♥

Hva syntes du om bildene? Har du katt?


foto; candy


//   privat

Hva syntes du om bildene?

GODT NYTT ÅR, det er 2012 !//  private

Har hatt en utrolig bra nyttårsaften med familie i Drammen! GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN ♥ Endelig er det 2012.

Har du hatt en fin kveld/natt? Hva syntes du om bildene?


foto; imagine

//  privat

Hva syntes du om bildet? 


Yesterday

//  privat 

 

Hva syntes du om bildene? 


Christmas wishes

 Hunter Støvler: Jeg trenger ett par nye støvler, og elsker HUNTER støvlene. Skulle til å kjøpe meg ett par i London, men falt for noen støvletter istedet ;-) Så da ønsker jeg meg de til jul. Du kan kjøpte det på nettet og i noen skobutikker. 

 Bare minerald (id powder): Har hørt så mye bra om det! Og vil selvfølgelig prøve det ut. Kan få kjøpt HER. Hadde vært utrolig bra om jeg åpnet en gave og fikk se den. 

 Bag til macen: Det er akkurat den på bildet jeg ønsker meg. Min gamle er ødelagt.. Og den er super søt og fin. Den kan du kjøpe HER.

 Photoshop: Det må jeg bare ha! hehe. Er lei av de helt sånn basic redigeringsprogrammene, og vil prøve noe nytt og bedre.

 Objektiv til speilrefleksen: Jeg ønsker meg "Canon EF 50mm f/2.5 Macro Lens. Leser en blogger som har det, og nærbildene blir utrolig bra! Og siden der er 50mm så er det perfekt avstand for portrettbilder. love it

 Fjernkontroll til speilrefleksen: En liten ting som er smart å ha. Hvertfall når du har blogg ;-)

 Daisy parfymen: ahh, lukter drit godt . 

 Sengetrekk: Hah, trenger noe hvitt pastellfarget som passer rommet.

 

Hva ønsker du deg til jul? Noe av det samme?

 

Hjemme igjen.

// Private

Idag kom jeg hjem fra Color Magic. Å, elsker den båten! Kjøpte ikke så mye denne gangen, men kan hende jeg lager ett innlegg om det senere :-) 

Hva syntes du om bildene? Har du med Color Magic/Fantasy? 

God morgen !


//   privat 

Da er jeg tilbake på bloggen :-) Begynte å savne blogginga, og dere leserne så klart ♥ Ble ikke så veldig lang pause, men jaja.
Endelig Desember, endelig snart jul. Har så julestemning for tiden, det er så koselig! Det eneste vi mangler er snø, blir ikke ordentlig jul uten den, syntes jeg hvertfall.  

 

Gleder du deg til jul? Har det kommet snø der du bor?  


Bloggpause !

Hei.

Da blir det blogg pause fra meg. Jeg har bare skole-skole-skole-skole å fokusere på fremover. Og den fritiden jeg har skal jeg bruke på venner og familie og juuula da. Kommer selvfølgelig snart tilbake, men akkurat de to neste ukene er bare helt ekstreme! Vet jeg kommer til å savne bloggen, så ikke tro det blir lenge.
Syntes det blir teit å blogge litt sånn anhverdag osv, så jeg tar heller en pause, og kommer sterkere tilbake etterpå :-) Håper dere forstår - noe jeg tror dere gjør også.
Amanda kan jeg ikke snakke for, så aner ikke. Hun har vært litt borte fra bloggen, og tordde hun var tilbake nå.. Men blogglysten var ikke helt på topp. Så det er bare å respektere det, så får vi se hva som skjer :-)

puss puss .

                     

Hva syntes du om at vi tar bloggpause? Har du mye å gjøre for tiden også?'

London in Black & White//   private

Miss it! Her er bare noen av bildene. Var en av de beste ukene jeg har hatt, anbefaler alle å dra dit. Shopping, starbucks, BigBen, mange mennesker, marked, Mamma mia, sene kvelder ute, verdens vakreste parker, London Eye, Oxford Street osv.. ♥ Drar gjerne dit igjen! lovelovelove .

Har du vært i London? Hva er din favoritt by? Hva syntes du om bildene?


foto; cupcake


//   privat

Idag er det Lørdag (loveit♥). Skal ikke noe spesielt idag, så da tenkte jeg å lage noen søte cupcakes!
Jo, vi skal faktisk begynne å ta frem litt juleting idag. Lys, stjerne, julegardiner osv. Klarer ikke vente til det begynner å snø, julelys i alle vinduene, juleprogrammer på TV, og 1. Desember selvfølgelig! Har ikke begynt å kjøpe julegaver engang.. haha. 
Pappa kjøpte ny TV igår, så blir vel en film ikveld :-) Er 100 år siden jeg har sittet å sett på film med familien, så det blir jo koselig! 

Hva syntes du om bildet? Skal du noe spesielt idag?


foto; a spider in a cobweb


//   private

Disse tok jeg for en god stund siden. Orka ikke gå ut å ta bilder idag, er nemlig syk.. Men har blitt bedre i løpet av dagen, så kunne jo blogge litt :-)

Hva syntes du om bildene? Hvem likte du best?


foto; let the guy cry for you ..


//   privat

Hva syntes du om bildet?


November skrivebordsbakgrunner
Jeg kjeda meg litt, og redigerte noen November bakgrunner. haha. Bare trykk på bildet, så kan du lagre det hvis du vil :-) Er kanskje ikke så lenge igjen av November men.

Hva syntes du om bakgrunnene? Hvem var finest?

 

foto; love is more than a word


//    privat

Hva syntes du om bildet?


foto; windy day at the sea


//   private

Hva syntes du om bildene? Hvem likte du best?


foto; what I'm trying to say is ...


//   privat

Hva syntes du om bildet?Hei! Vi er to jenter på 15 år som er veldig interessert i foto. På denne bloggen vil du finne bilder, anbefalinger, mote, hverdag, innkjøp osv. Mer...

+ Legg oss til som venn

+ Kontakt ossSøk
=


hits