Hunter


//Privat

 

Hva syns du om bildet? Har du Hunter støvler?  

 
 

Bilde dryss

Da var vi endelig tilbake, Kristine har allerede skrevet et innlegg om det, så er ikke noe vits at jeg tar det opp igjen.

Etter som vi har vært borte en stund har jeg fått tatt den del bilder, så gled dere til framover. Kommer til å komme mange bilder fra min side. 

 
//Privat


//privat


//privat


//Privat

 

Hva syns du om bildene ? 

 
.... Love apples


// privat

Hva syntes du om bildet?

Dagens I Want

Her er dagens i want! Jeg bare elsker skoene jeg hat tatt med denne gangen!

 

 Nummer 1 // Direkte link til siden finner du her! 

Nummer 2//  Direkte link til siden finner du her!

Nummer 3// Direkte link til siden finner du her!

Hva syns du om dagens  I Want?  Ville du hatt noe av det?

 
update ++

Hei! 
Det har vært stille fra oss en stund nå. Begge var enige om at vi skulle slutte, og hadde skrevet "hade innlegg" osv. Men plutselig savnet vi bloggen, haha. Så vi er tilbake igjen nå. Tror det blir mere hverdag-og-mote innlegg. Jeg har vært dårlig til å ta frem kameraet og knipset alt og ingenting som jeg pleide. Det er så mørkt ute og ikke noe spesielt å ta bide av egentlig..

Igår var jeg i bursdagen til Vanessa, som var kjempe koselig. Sov hos Helle i natt, så er egentlig dødstrøtt. Sovna sent som vanlig, men i tillegg måtte jeg stå opp klokka 10 pga mamma hadde bestilt time hos frisøren. Jeg har nemlig tatt to nye hull i ørene idag :-) Har ønsket meg det lenge, men aldri giddet liksom. Uansett, gjorde det idag og det var ikke vondt i det hele tatt. Er veldig fornøyd.


//  privat

Har du hull i ørene? Eller noen andre piercinger?Hei! Vi er to jenter på 15 år som er veldig interessert i foto. På denne bloggen vil du finne bilder, anbefalinger, mote, hverdag, innkjøp osv. Mer...

+ Legg oss til som venn

+ Kontakt ossSøk
=


hits