Summer time


18-55mm/Picasa 3/ Sony a390


Hva syns du? 

- Amanda 

Hvordan ha ett sunt og friskt hår

Ikke vask håret for ofte. Håret blir fortrere slitt, og mer fett om du vasker håret for ofte. Det holder med 2-3 dager mellom hver vask.

Bruk varmegjern minst mulig. Tror de aller fleste vet og skjønner at alle mulige varmegjern sliter forferdelig mye på håret. Det er så varmt, og gjør at tuppene blir ekstra sltte. Derfor er det viktig å ikke gjøre det for ofte. Mange, sånn som meg, er ganske avhengig av å style håret med vamegjern nesten hver dag. Men prøv å gjøre det minst mulig, og bruk alltid VARMEBESKYTTENDE, det hjelper veldig mye.

Vær forsiktig når du tørker håret med håndkle. Når du har vasket håret, er det viktig å ikke "skrubbe" det når du tørker det med håndkle. Det sliter veldig på tuppene og er noe av det værste du kan gjøre. Vet det er mange som gjør det, og gjorde det før jeg også.

Bruk balsam. Det er viktig å ikke bruke for mye balsam. Men å bruke litt er ganske viktig for å holde håret friskt og fuktig. Vannet gjør nemlig at høret tørker, og ja vet det høres dumt ut, men sånn er det. Balsamen gjør det ikke bare lettere å gre ut flokene etter dusjen, men gjør håret mykt og friskt også.

Bruk en kam i vått har. Når håret er vått, er det lurt å bruke en kam i stedet for en vanlig børste. Kammen sliter ikke ut håret sånn som børsten.

Bruk kald luft i hårføneren. Det er mange som er avhengig av hårføner pga. de dusjer på morningene, og rekker ikke å la det luft tørke. Jeg pleier alltid å dusje på kvelden, så mitt tørker naturlig når jeg sover. Men de gangene jeg trenger å føne håret setter jeg på kald "vind" på hårføneren så den varme luften ikke skal slite på håret. Hårføneren er nesten verre en å bruke ett varmegjern på håret.. Hvis du vil bruke varm luft anbefaler jeg å ta i varmebeskyttende først.

Klipp håret jevnlig. Om du sparer eller vil ha lengre hår er det ikke så lurt å dra til frisøren for ofte. Da vokser håret ut, og blir klippet rett av igjen. For at det skal vokse lengst mulig og samtidig holde seg sunt, er det lurt å klippe tuppene hver ellevte uke. Husk at når du har slitte tupper, vokser ikke håret! Om du ikke sparer kan du klippe det når du vil, bare ikke for skjeldent så tuppene blir slitte.Noen små tips det kan være lurt å tenke på om du ønsker ett sunt og friskt hår :-)

- Kristine

Tyrkia 2011

Er det noe jeg virkelig savner så er det syden turen til Tyrkia i fjor. Gud som jeg savner varmen, været, vannet, landet, maten, strendene,hottelet, osv osv.. Her kommer noen bilder fra Tyrkia, håper dere liker dem♥


Hva syns du? 

 

- Amanda

Sjakk Matt

Sony a390/ 18-55mm/ Picasa 3

 

Hva syns du om bildet? 

- Amanda  ♥

Ukens inspirasjon

Hver fredag framover kommer jeg til å lage et innlegg med ukas inspirasjon! Håper dere liker det  ♥


Bilder weheartit/ Redigering Photoshop elements 10

 

Guud, som jeg digger shortsene fra http://runwaydreamz.com/!  Har prøvd å feste ligg nagler osv på noen av mine shortser, men de blir langt i fra så fine som de fra runwaydreamz. 

Hva syns dere om shortsene ? HOT OR NOT? 

 

- Amanda  ♥

Endelig ferdig!

Hei :-) Jeg har desverre ikke fått blogget noe de siste dagene pga. eksamen. Men nå er det endelig over, alt som har med lekser og prøver gjøre, DIGG. 

Bildet er for ett par uker siden.
 

Foto: Deer

 
Sony a390/55-300 mm/ Picasa 3


Sony a390/ 55-300 mm/ Picasa 3

 

Hva syns du?

 

-Amanda

Foto: Humle

Det er så deilig ute for tia, sola steker og alt er bare herlig. Ikke lenge til det er sommerferien heller, og fortiden er det nesten bare "chille" dager på skolen. Kan ikke få det bedre neste, jeg gleder meg noe sykt til sommerferien, det skal bli så sinsykt bra! Gleder du deg? Her er to bilder jeg tok for noen dager siden, er ikke helt sikker på hvilket dyr det er, men utifra det jeg tror er det nok en humle. Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid hyggelig. 

 
Sony a390, 55-300 mm, Photoshop elements 10


Sony a390, 55-300 mm, Photoshop elements 10

Hva syns du om bildene? 

 

- Amanda 

Sommer 2012

Hei alle sammen

Veldig deilig og endelig være tilbake, både jeg og Kristine kommer nok til å bli litt lei av bloggen iblandt! Men denne gangen skal vi prøve å ikke slutte, eller å ha noen pauser. Og nå som sommeren endelig er her kommer det nok til å komme en del sommerlige bilder, noe som jeg elsker.  

Her er et lite bilde dryss fra Mai-Juni: - Amanda 

 

OBS OBS siden vi har byttet design, kommer de gammle bildene litt uten for designet! Men vi prøver å ordne opp idet + Vi er ikke helt ferdig med å ornde designet, så slik bloggen ser ut nå er bare imidlertidig, Kristine driver fortsatt å fikser litt :-) 

Da er vi tilbake

Hei alle sammen :-) Da har vi tenkt til å avslutte den lange pausen vår, og begynne å blogge igjen. Skolen går mot slutten, det er varmere og sommern har akkurat begynnt - den perfekte motivasjonen!

Bloggingen fremover kan bli litt variert med både innkjøp, foto, outfits, anbefalinger og hverdag :-) Men begge to er oppi alt skolemaset nå som det går mot slutten, og bloggingen vil bli litt opp og ned. Men vi skal så klart blogge så ofte vi kan! Vi håper at dere vil begynne å følge oss igjen!  xoxo


Hei! Vi er to jenter på 15 år som er veldig interessert i foto. På denne bloggen vil du finne bilder, anbefalinger, mote, hverdag, innkjøp osv. Mer...

+ Legg oss til som venn

+ Kontakt ossSøk
=


hits