Storm


//privat


//Privat

 

Hva syns du om bildene? 

 
Dagens want 301211

                   

Har sett på en ny bag i det siste; og denne er perfekt! Mulberry har mange utrolig fine, men jeg falt for denne. Skulle bare ønske prisen var litt lavere.. Men hvis jeg får 10 000,- så kjøper jeg den :-) Se den på nett HER.

Jeg og Amanda tenkte vi skulle starte med "dagens I want" her på bloggen. Flere og flere bloggere har startet med det; og vi tenkte at det kunne vi også. 
Idag har jeg bare slappet av faktisk. Er helt utslitt etter kino og bytting av julegaver igår. Jeg sov heller nesten ingenting i natt; fordi jeg sov hos Helle med Maria. Det var superkos, men har ingen bilder dessverre.
Håper alle har en fin kveld videre ♥

Har du eller ønsker du deg en veske fra Mulberry? 


Sitater

Nå har jeg laget mine egen bilder, med tekst! Resultatet kommer her : 

 Hva syns du? 

Jeg har ikke funnet på hele teksten selv, men har laget en ny vri på dem! 
 

 

foto; imagine

//  privat

Hva syntes du om bildet? 


Christmas

Har tatt en del bilder i julen, så tenkte å legge ut noen av dem nå. Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syns om dem!


// alle foto privat

 

Hva syns du om bildene ? 

 


Yesterday

//  privat 

 

Hva syntes du om bildene? 


Foto Objektiv:
//privat

 

Hva syns du om bildene ? 
Let it snow

Her jeg bor har det ikke vært mye å se til snøen hittil i vinter.. Kun 1 gang har det falt noen få snø flak på bakken, så da måtte jeg jo selvfølgelig ta turen ut å ta noen bilder av snøen når jeg hadde sjansen! 
//Privat 

Hva syns du om bildene ? 

 
Da er jeg tilbake

Hei alle sammen!

Etter en lang bloggpause, er jeg endelig tilbake. De siste ukene har vært fulle av lekser, prøve lesning og trening. Så har ikke fått tid til å blogge, håper dere forstår! Har forstått at Kristine skal begynne å blogge igjen og, så da er vi begge tilbake for fult! Jeg skal prøve å gjøre mitt beste med å få blogget, så er bare å følge med videre nå. Jeg kan jo like godt legge ut et bilde jeg tok i går: //Privat

Hva syns du om at vi er tilbake? Hva syns du om bildet? 

 
Christmas wishes

 Hunter Støvler: Jeg trenger ett par nye støvler, og elsker HUNTER støvlene. Skulle til å kjøpe meg ett par i London, men falt for noen støvletter istedet ;-) Så da ønsker jeg meg de til jul. Du kan kjøpte det på nettet og i noen skobutikker. 

 Bare minerald (id powder): Har hørt så mye bra om det! Og vil selvfølgelig prøve det ut. Kan få kjøpt HER. Hadde vært utrolig bra om jeg åpnet en gave og fikk se den. 

 Bag til macen: Det er akkurat den på bildet jeg ønsker meg. Min gamle er ødelagt.. Og den er super søt og fin. Den kan du kjøpe HER.

 Photoshop: Det må jeg bare ha! hehe. Er lei av de helt sånn basic redigeringsprogrammene, og vil prøve noe nytt og bedre.

 Objektiv til speilrefleksen: Jeg ønsker meg "Canon EF 50mm f/2.5 Macro Lens. Leser en blogger som har det, og nærbildene blir utrolig bra! Og siden der er 50mm så er det perfekt avstand for portrettbilder. love it

 Fjernkontroll til speilrefleksen: En liten ting som er smart å ha. Hvertfall når du har blogg ;-)

 Daisy parfymen: ahh, lukter drit godt . 

 Sengetrekk: Hah, trenger noe hvitt pastellfarget som passer rommet.

 

Hva ønsker du deg til jul? Noe av det samme?

 

Hjemme igjen.

// Private

Idag kom jeg hjem fra Color Magic. Å, elsker den båten! Kjøpte ikke så mye denne gangen, men kan hende jeg lager ett innlegg om det senere :-) 

Hva syntes du om bildene? Har du med Color Magic/Fantasy? 

God morgen !


//   privat 

Da er jeg tilbake på bloggen :-) Begynte å savne blogginga, og dere leserne så klart ♥ Ble ikke så veldig lang pause, men jaja.
Endelig Desember, endelig snart jul. Har så julestemning for tiden, det er så koselig! Det eneste vi mangler er snø, blir ikke ordentlig jul uten den, syntes jeg hvertfall.  

 

Gleder du deg til jul? Har det kommet snø der du bor?  
Hei! Vi er to jenter på 15 år som er veldig interessert i foto. På denne bloggen vil du finne bilder, anbefalinger, mote, hverdag, innkjøp osv. Mer...

+ Legg oss til som venn

+ Kontakt ossSøk
=


hits