Da er vi tilbake

Hei alle sammen :-) Da har vi tenkt til å avslutte den lange pausen vår, og begynne å blogge igjen. Skolen går mot slutten, det er varmere og sommern har akkurat begynnt - den perfekte motivasjonen!

Bloggingen fremover kan bli litt variert med både innkjøp, foto, outfits, anbefalinger og hverdag :-) Men begge to er oppi alt skolemaset nå som det går mot slutten, og bloggingen vil bli litt opp og ned. Men vi skal så klart blogge så ofte vi kan! Vi håper at dere vil begynne å følge oss igjen!  xoxo
Dårlig blogger sa du?

Ja definitivt... Har ikke blogget her på en evighet. Og vi har heller ikke sagt noe om at vi har en pause, hahah. Kan ikke si når vi er tilbake, men blir nok ikke med det første dessverre. 

Tenkte jeg bare skulle si ifra ♥ ♥ ♥ ♥ puss puss ..


Spørsmålsrunde (avsluttet)

Hei. 
Siden vi er tilbake, så tenkte vi at vi skulle ha en liten spørsmålsrunde. Det er bare å komme med spørsmål, vi svarer på alle. Du kan spørre om alt fra foto til privat livet vårt. Og vi skal svare på alt på video! Hvis det blir mange spørsmål så svarer vi med to deler. Og om du stiller spørsmål om foto, så skal vi svare det beste vi kan. Bare husk, vi er ikke proffe og har ikke kjempe peiling på foto :-)Så da er det bare å stille spørsmål folkens! 

Hva er det du lurer på?

 & 

Tusen takk !

Hei dere!

Idag er bloggen akkurat 1 måned, og det er ikke lenge. Men vi kan ikke få takket dere nok for alle fine kommenterer dere har skrevet til oss allerede! Det gjør alt så mye morsommere, når vi vet alt folk setter pris på det vi legger ut og bruker tid på. Blir vanskelig å skrive her hvor mye hver eneste kommenter oppmuntrer oss til å drive bloggen videre. Så vi kommer til å fortsette å legge ut bilder, men også skrive litt mer i innleggene. Blir mer blogging om hverdagen og mote. (Anbefalinger, outfits, videoer, musikk osv.) Håper vi hvertfall. Selv om foto er vår "hoved greie" her på bloggen, skal vi gjøre så bloggen kanskje blir litt mer interessant for alle :-)

Som sagt, takk for alle fine kommentarer - love you ♥
Fast leser eller bare innom?

og 

Du finner oss på We Heart It

Hallo alle sammen.

Vi har laget en bruker på We♥It der vi legger ut bilder som er tatt av oss. Gå gjerne en tur innom brukeren våres , du finner den ved å trykke HER. Vi kommer til å legge ut bilder vi har på bloggen der, men også andre bilder. Så det er bare å ta en tur innom!

Som noen av dere kanskje har sett har vi endret litt på designet, på høyre siden litt nedover er det en rute det står We Heart It på. Litt dårlig forklart, så se på bildet under. 
Sånn håper dere skjønnte hva vi mente. Så det er bare å ta en tur innom We♥It siden våres!

 

Har du en egen We Heart It profil ?  og 
Konkurranse

Hei.

Vi har meldt oss på en konkurranse der premien er: Makeup fra MaxFaktor til en verdi av 1500 kr! 

Premien inneholder disse produktene: Smooth effect fondation 2.stk Ageless Elexir 2stk, False Lash Effect, Smoky Eye Effekt 2 stk, Max Effect eye shadow, Colour Elixir Lip Liner & Colour Elixir Lipstick

Du kan lese mer og konkurransen HER. Har du ikke meldt deg på, anbefaler vi å gjøre det! Utrolig fine premier. 

 og 

Spørsmål og Kommentarer

Hei!

Det er veldig mange som har spurt om vi tar alle bildene vi legger ut på bloggen. Det gjør vi! Alle bildene som blir lagt ut på bloggen som det står eks. //Privat under er tatt av oss, og  alle bilder som vi har skrevet navnet vårt på,er også tatt av oss.  Bildene er ikke tatt av oss med mindre det står noe annet under bildet. 

En ting til. Vi må få sagt takk til alle dere som er innom bloggen våres og kommenterer. Vi setter utrolig stor pris på det, og vi får mer lyst til å blogge når dere skriver så koselige kommentarer. Så er bare å fortsette med det!

Så er det noe du lurer på er det bare å spørre! Vi svarer. 

 

 

 

og 
Anbefaling av blogg

Da har vi valgt ut den bloggen vi har lyst til å anbefale. 
Bloggen vi valgte ble http://itdrea.blogg.no/.

Bloggen skrives av Andrea, hun er 14 år og kommer fra en øy som heter Frøya.
Bilder: Hun har veldig fine bilder, ryddig og enkle.  Fint at de er store, men fortsatt passer inn i designet.

Tekst: Skriver mye bra,men har veldig lite tekst. Noe som gjør at bloggen blir mer "foto" blogg enn en hverdags blogg.

Innhold: Mye like innlegg, som kan bli kjedelig i lengden. Men selve innholdet er bra.  Har lite skrive feil, noe som er veldig positivt. Enseste som kunne gitt +, er vist hun hadde hatt mer tekst på vært innlegg.

Design: Veldig fint,enkelt og ryddig. Bildene hun legger ut, passer godt til fargen til designet. Headeren er også super fin og enkel.

Alt i alt: En helt grei blogg, som anbefales å stikke innom. Mange fine innlegg,med flotte bilder.  

Terningkast:
 

 

Hva syntes du om bloggen? Har du lest den? 

 og 
 

Anbefale din blogg?

Hei.
Da tenkte vi å anbefale to blogger her på bloggen vår. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet, og du er med. Så om 1-2 uker trekker vi tilfeldig to blogger. Vi ser ut i fra design, bilder og tekst fra den siste tiden på bloggen din :-) Lykke til!Blogg-adressen din?

 og    
Om oss

Hei!

Som navnet til sier, så er dette altså en fotoblogg. Vi er to jenter på 15 år, som begge er innterisert i foto. Vi kommer for det meste til å dele bilder, skrive om teamer innen for foto osv. Men vi skal også skrive om hverdagen, wants, outfits, innkjøp, meninger, anbefalinger osv. 

 

Amanda                                                                                                   Kristine

Bor: Fredrikstad                                                                                     Bor: Fredrikstad.  

Alder: 15 ( bursdag 29 desember )                                                    Alder: 15 ( bursdag 16 september )

På fritiden: Er jeg med venner, trener,                                              På fritiden: Venner, pc, trening, musikk
driver med foto, sitter mye på pc..osv                                                 shopping og FOTO.

Skole: Ungdomsskole, 9.klasse                                                         Skole: 10. klasse

                                                   Ja det var litt om oss. Hvis du lurer på noe, er det bare å spørre!

 

 

Kontakt oss .

 Hvis du lurer på noe er det bare å spørre, vi svarer! 
Enten i kommentarfeltet; eller tilbake på bloggen din.

Ellers går vi alltid innom til de som kommenterer :-) Kontakt:

akasfoto@gmail.com

 


 

Vanlige stilte spørsmål:


Tar dere alle bildene selv?
-Ja, de det står //privat under eller om navnet vårt står på bildet, er de tatt av oss. Så de aller flest er da bilder en av oss har tatt; Hvis ikke står det enten link eller hvor bildet er fra i innlegget.

Hvem kamera bruker du?
-Vi har forskjellige kameraer. Amanda - Sony a 390, Kristine - Canon eos 550d. Du kan lese mer om kameraene HER.

Hvordan redigerer du bildene dine?
-Forskjellig hver gang. Ingen av oss har photoshop (enda...) så det er bare sånn enkel basic redigering. Les mer om hvem program vi bruker HER.

Hvor er designet fra?
-Det er et gratis design fra katrine sin blogg. Men som dere ser har vi fikset veldig mye på det! 

Hvor har du laget headeren?
-
Rett å slett i picasa3. Brukte retusjer til å "lime" bildene sammen, så det så ut som det var samme bilde.Hei! Vi er to jenter på 15 år som er veldig interessert i foto. På denne bloggen vil du finne bilder, anbefalinger, mote, hverdag, innkjøp osv. Mer...

+ Legg oss til som venn

+ Kontakt ossSøk
=


hits