ukens spørsmål #1

Hei alle sammen.
Vi pleier å få noen spørsmål av å til på bloggen, mange av dere lurer på mye av det samme, så vi tenkte at vi skulle svare på det dere har lurt på nå. 


Hvordan får dere til snø på bloggen? Her er koden du skal bruke: <script src="http://snow-effect.googlecode.com/files/snow.js" type="text/javascript">
</script>   

Lim den under <body>

Hvordan får dere rundinger på bildet?
De kommer når kameraet er rettet mot sola. Men man kan egentlig ikke bestemme om de kommer på bildet eller ikke. Men prøv deg frem, ta flere bilder; sett kameraet i forskjellige retninger mot sola, så kanskje du får det til :-) Man kan også gå inn på pixlr.com og sette inn egene rundinger også kalt bokeh ;-) , link rett til siden finner du HER.

Redigerer dere alle bildene deres? Kristine: Ja, jeg gjør vel det. Noen ganger bare litt og andre ganger veldig mye. Det kommer helt ann på bildet. Amanda: Redigerer ikke alle, men mange av dem.  Varierer veldig på hvor mye jeg redigerer dem!

Hvordan effekt er det du har brukt?

Ingen spesiel effekt; bare gjort fargene i bildet svakere.

Hvem kamera bruker du? Kristine: Jeg har Canon eos 550d, love it ♥ Amanda: Jeg bruker Sony a 390, kjempe fornøyd! 

Tar dere alle bildene selv? Ja det gjør vi. Hvis ikke, står det under hvor de er hentet fra. På de bildene vi har tatt står det alltid //privat under, og noen ganger navnene våres, eller akasfoto.blogg.no. 

Hvordan objektiv bruker dere? Kristne: Jeg har standar objektivet til Canon kameraet mitt. Før på mitt gamle kamera hadde jeg en makrolinse fra Sigma. Amanda: Jeg har to objektiver den ene er 18-50 mm(sony) og den andre 70-300 mm(sigma). Er kjempe fornøyd med 70-300 mm linsa mi, tar utrolig fine bilder på kjempe stor avstand. 

I hvilke program redigerer dere bildene deres? Vi har skrevet et eget innlegg om det fra før av link HER

Bruker dere paint til å redigere bildene deres? Nei.


Her var da noen av ukas spørsmål.Håper vi svarte bra nok ! Vi har i tillegg spørsmålsrunden som kommer snart; og hvis du lurer på noe til den så still spørsmåla HER.

Lurer du på noe annet til neste ukes spørsmål?

 og  Hei! Vi er to jenter på 15 år som er veldig interessert i foto. På denne bloggen vil du finne bilder, anbefalinger, mote, hverdag, innkjøp osv. Mer...

+ Legg oss til som venn

+ Kontakt ossSøk
=


hits